Jeugd Activiteiten Kratos’08

Bij mijn volleybalvereniging Kratos’08 geef ik al 9 jaar training aan verschillende jeugdteams.
Ik ben ooit begonnen bij de mini’s, de allerjongste van deze groep. Omdat er bij mij in de jeugd altijd veel activiteiten werden georganiseerd miste ik dat bij deze jeugd. Daarom heb ik toen besloten om dit ook te gaan organiseren bij de mini’s. Door middel van een thema training konden we het budget ook erg laag houden, maar groeide de aandacht voor de jeugdteams erg hard.
Zo gaven we thematrainingen met Halloween; iedereen kwam verkleed, de zaal bleef donker en we speelden griezelige spelletjes!

Maar ook Sinterklaas bleef niet onopgemerkt; we hadden een echte Sinterklaas met zwarte pieten, en er waren de hele training kruidnoten en pepernoten te verdienen door volleybalspelletjes zo goed mogelijk te spelen.

Met pasen verstopten we na de training allerlei paaseitjes in de grote kantine.
Ook met carnaval moest iedereen verkleed komen en gingen we trainen op vrolijke muziek.

Door het grote succes van deze activiteiten en anderen kwam een van de betrokken ouders op het idee om een Jeugd Activiteiten Commissie op te richten, om zo voor de hele jeugd meer activiteiten te organiseren. Zij heeft dit vervolgens opgezet, ik zat hier samen met nog een trainster in.
Met deze JAC is er een filmavond voor de gehele jeugd geweest, een casino avond waarbij er allerlei leuke spelletjes gespeeld konden worden en hebben we met zijn allen in de zaal onder blacklight gevolleybald, zijn we op de grote markt gaan schaatsen en zijn we als afsluiteind uitje met alle jeugd gaan bowlen!

Sinds mijn overstap in 2016 ben ik ook bij VVV Delta begonnen bij de Jeugd Commissie, om ook hier te helpen aan de activiteiten voor de jeugd.