Muziek

Mijn jeugddroom was altijd om beroemd te worden met mijn muziek. Ieders kinderdroom natuurlijk naast profvoetballer, piloot of brandweerman.
Dankzij het talent van mijn familie ben ik echter altijd bezig geweest met muziek. Van mijn 4e tot mijn 12e heb ik gedanst; eerst klassiek ballet, later jazzballet.
Op de middelbare school ben ik begonnen met zingen. Natuurlijk zong ik altijd al onder de douche, en kreeg ik mijn eerste solo ook bij de groep 8 eindmusical, maar dit kinderspel telt natuurlijk niet in vergelijking met alle ervaring die ik nu rijker ben.
Bij ons op de middelbare school was er elk jaar een talentenjacht. Iedereen mocht auditie doen en de ongeveer 15 beste mochten dan optreden op een speciale muziek avond. Elk jaar heb ik hier aan meegedaan en elk jaar heb ik ook op dit podium gestaan. Hier ben ik echt begonnen met het ontwikkelen van mijn stem en mijn talent.
Ook ben ik begonnen met muziekinstrumenten. Eerst heb ik mezelf gitaar geleerd, door muzieklessen op school leerde ik piano en zo ben ik doorgestroomd naar de elektrische instrumenten.
Ik ben geen topmuzikant, maar ik kan best redelijk spelen op gitaar, basgitaar en piano. Toch blijft zang mijn eerste instrument.

Hieronder een verzameling van allerlei muziekprojecten die ik heb gedaan, sommige met foto’s en sommige met video’s.

De broer van Henk
Een Delftse studenten coverband die garant staat voor een feestje!

Karaoke night
Een van de ervaringen waar ik erg trots op ben is het optreden met a balladeer. Na het winnen van een karaoke contest met deze band mocht ik optreden met deze band

A Purple Sky
De band die ik samen met oude vrienden gevormd heb begin 2011. Sindsdien hebben we veel muziek gemaakt samen, en zelfs in de studio gezeten