Karaoke Night

a balladeer is een band gevormd door frontman Marinus de Goederen. Op westerpop (een bekend Delfts festival) heb ik deze band voor het eerst gehoord in 2006. Van prachtige ballads tot rocknummers heb ik genoten van dit optreden. Sindsdien heb ik ze gevolgd via de website en de facebook.
Vlak nadat het nieuwe album uitkwam vertelde Marinus de Goederen zijn fans op facebook dat er een optreden met a balladeer te winnen valt. Hij post een karaoke versie van zijn nummer ‘karaoke night’ en vraagt iedereen zijn talenten te laten zien op youtube. Hij kiest aan het eind van de maand de 3 winnaars uit. Elke winnaar mag op 1 van de 3 optredens van de nieuwe a balladeer tour op komen treden met dit nummer. Vrij snel regelde ik een goede microfoon en had ik het nummer opgenomen. Zie hier mijn auditie video:

Op facebook kreeg ik van fans al erg goede reacties, ook van de zanger zelf. Een maand later stonden de winnaars op zijn website
Ik was natuurlijk zo blij als ik maar kon zijn. Als iemand mij in 2006 had gezegd dat ik 6 jaar later mee mocht optreden met deze band had ik hem voor gek verklaard.
Ook op 3FM mocht Marinus de Goederen zijn nieuwe album en tour promoten bij Giel Beelen. Zelfs hier waren de 3 winnaars niet onopgemerkt gegaan, en waren we alle drie te horen op de radio! Mijn dag kon niet meer stuk.

Uiteindelijk kwam natuurlijk de dag van het optreden, de laatste van de tour ook. Op 30 November in een bijna uitverkocht Paard van troje stond ik dan. Het ging fantastisch!

Ondanks dat de geluidskwaliteit niet heel goed is, is dit een van mijn meest geweldige ervaringen op het podium.